Life is better after yoga, toch? Ook al beweeg ik maar 5 minuten, na een yogales voel ik mij altijd sterker en beter dan ervoor. Ik zal je eerlijk zeggen - online ben ik van de korte yogalessen, max 30 minuten.
Hierbij mijn favoriete:

hormoonyoga bij Bluebirds


Het liefst wilde ik dit jaar zelf een opleiding tot hormoonyoga docent volgen, zo interessant vind ik deze vorm van yoga. De lessen van Sylvia zijn origineel en duren  zo'n 60 minuten. Ik deed de lessen in 2 delen. Hormoonyoga is een langzame vorm van yoga, maar zeer effectief. Probeer de lessen zeker wanneer je hormonale klachten hebt of graag zwanger wilt worden.

AYURVEDA & YOGA


Nicole combineert op haar platform By Veda online yoga lessen (on demand!) met Ayurveda, zo zijn er lessen voor de verschillende dosha's. Op By Veda vind je slow flows, yin yoga en yoga nidra. Allemaal direct beschikbaar als je lid wordt van het platform.

OUR Movement challenge met SOPHIE de BUISONJÉ


Vanuit haar prachtige studio in Bussum begeleidt Sophie je gedurende 1 maand, via yoga en body sculpt practices, naar meer beweging. In OurMovement challenge deelt Sophie ook haar tips & tricks around food.  Deze challenge volg je via een besloten insta account en start 17 mei! De nadruk in deze challenge ligt op kleine veranderingen voor een groot en blijvend effect. Sophie houdt, net als ik, van kort en effectief. Met de hulp van de oefeningen in de challenge investeer je per dag op een makkelijke manier 30 minuten in jezelf.  Koop je ticket hier. 
Gebruik jij onze sprays al? Spray ze voor of na je yogasessie voor meer liefde, zen of energie

wakker worden met neel & lotje


Start iedere doordeweekse ochtend om 7 uur met een yogales van Lotje of Neel. Net zoals iedere dag anders is, is ook iedere les anders. Beiden werken graag met de energie van het seizoen. De les duurt 30 minuten en  is niet terug te kijken. Hier vind je meer info.
 

Vind vergelijkbare artikelen

yoga

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

In mijn badkamer... Esse + Lois Lee

Mijn DM ontplofte toen ik postte over mijn deo avontuur met Nuud. Leek mij een mooie aanleiding om iets te vertellen over de producten in mijn badk...

Bikini stress? Niet met deze tips!

En ineens is de zon er! Ik geloof niet dat we ooit eerder zo blij met het zonnetje zijn geweest als dit weekend, heb ik gelijk of niet? Zonlicht be...