Voor meer informatie over de Volle Maan in Kreeft luister je allereerst deze podcast. Dan doe je deze meditatie en tot slot beantwoord je onderstaande vragen. Belangrijk is dat je deze verdiepende vragen daadwerkelijk opschrijft. Schrijven is reflecteren, jezelf zien en een deel van jezelf aandacht geven zodat je daarna dat stukje kunt verteren en het niet in je systeem blijft hangen. Alsof je de lades van een kast sluit zodat je meer overzicht hebt in plaats van onrust. Schrijven = praten met emoties, zodat je ze daarna los kunt laten.
Als ik 's avonds wakker lig is dat vanwege.....
Wat is er voor nodig om deze zorg op te lossen?
Welke (kleine) stap kan ik vandaag zetten om deze zorg aan te pakken?
Als ik kijk naar mijn intentie voor 2020 en deze toepas op de zorg die ik heb, dan zie ik dit verband.....
Dit kost mij energie... (en kan ik misschien los laten:))
Dit geeft mij energie...(en kan ik misschien vermeerderen:))
Als ik naar mijn tijdbesteding kijk, zie ik wel/geen (beantwoord 'm zoals ie voor jou van toepassing is) balans tussen tijd die ik aan mezelf besteed en tijd die ik aan een ander besteed....
Als ik kijk naar mijn goede voornemens voor dit jaar en de realiteit, dan is het misschien goed om deze (vul in wat op jouw van toepassing is) verwachting van mezelf te laten vallen zodat ik mezelf meer kan richten op.....
Nu je jezelf zo in beweging hebt gezet, sluit je deze krachtige Volle Maan af door op een heel diep niveau los te laten wat je tegenhoudt om je volgende stap te nemen. Volg onderstaande stappen:
Ga zitten in een ruimte waar je niet gestoord wordt, zorg dat je comfortabel bent, er een kaarsje brandt en je iets dichtbij je hebt leggen wat van waarde is voor jou, een foto, een kristal... wat dan ook van toepassing is voor jou.... Leg ook twee witte vellen en een pen neer. Als je een kaartendek hebt, leg die dan open voor je, zodat je makkelijk een kaart kunt trekken.
Gebruik de Full Moon Aura Spray om je hart te openen, als je kristallen wilt gebruiken, dan raad ik deze aan: Seleniet, Maansteen of Sodaliet voor intuïtie. Rozenkwarts voor liefde en Regenboogfluoriet voor helderheid. 
Ga zitten, sluit je ogen en grond jezelf door de kristallen in je handen te nemen en focus je op 1 vraag: op welk gebied in mijn leven blijf ik in mijn comfortzone uit angst? Wees je bewust van het eerste wat in je opkomt, open je ogen (als je een dek hebt, trek je nu een kaart zonder te kijken wat er op staat, je legt 'm dicht weg) en begin, zonder na te denken automatisch te schrijven op het witte vel. Als je klaar bent, lees je het niet opnieuw, maar verscheur je het direct. Nu schrijf je op het andere vel: nu ik dit heb losgelaten voel ik mij....... en ben ik klaar om........
Maak na dit ritueel je stenen even schoon onder stromend water of gebruik de Energizing Spray, zelf kun je ook de Energizing Spray gebruiken of in bad of onder de douche gaan. Zet het raam van de ruimte ook even open om frisse lucht binnen te laten.
HAPPY FULL MOON!
Voel je dat je ergens nog disconnected met jezelf bent en ben je klaar voor verdieping? Check hier het thema van ons allernieuwste DAY RETREAT. 
 
 
 

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Zo vul je de Selfcare Journal in + de kristal bij jouw intentie

Heb jij ook de Selfcare Journal en wil je graag weten hoe ik 'm invul? Onderstaand de stappen die ik heb genomen + vind onderaan de kristal die pas...

Blue Monday - Ayurvedische Moon Milk voor het slapengaan

Heb je slaapproblemen? Dan is het essentieel dat je iedere avond voor het slapengaan een ritueel uitvoert. Je hersenen houden van routine en door s...