Maandag
Ahhhh zenuwen! Na een korte barre workout heb ik een meeting bij Happinez om alles voor de volgende dag door te spreken. Daarna ga ik bij Sarah van Beauty Bewust langs voor een heerlijke, ontspannende facial.  's Avonds oefenen Clint en ik op mijn speech en ga ik veel later naar bed dan goed voor me is.
Dinsdag
De lancering van de Just Be lijn in het Amsterdamse Bos! Voordat ik naar Amsterdam vertrok om mijn nagels te laten doen (man oh man die zijn mooi geworden, laat ik binnenkort zien!) en een kledingset op te halen (dank je wel Rhumaa) ben ik 20 minuten op bed gaan liggen met een seleniet op mij hart.
Woensdag
Na het geweldige event van gisteravond sliep ik pas om 2:00 uur. Gelukkig mocht ik doorslapen en heeft Clint de baby een fles gegeven. Mijn wekker ging om 7:00 uur want om 9:00 uur begon de volle maan meditatie bij The White Door Studio in Amsterdam. Deze bijeenkomst was ter ere van ons 1jarig bestaan (is pas volgende week, maar wilde het graag met volle maan vieren) en de lancering van Just Be.
Ik wil alle aanwezigen bij deze nogmaals bedanken. Het was zo bijzonder dat er zoveel mensen waren en ik voelde de liefde!

Donderdag
's Ochtends zijn we in het bos met 5 vriendjes van Fitz. Bij de geboorte van Louie hebben we hem beloofd dat hij een feestje mocht geven. Aangezien het deze week herfstvakantie was, leek het ons en goed idee om het nu te doen. 's Middags (na het feestje) lig ik er helemaal af en ga ik in bed liggen om te slapen. Gelukkig kan dat. Fitz speelt rustig met een vriendje en Louie is bij de crèche. Clint neemt in de middag een aantal afspraken over. Na een heel heet bad (want ik had het de hele dag ijskoud) met de nieuwe Just Be olie (practice what you preach!) voel ik me alweer wat beter. We kijken gezellig film met Fitz en een vriendje en liggen om 21:00 uur in bed.
Vrijdag
's ochtends ga ik voor een kleine workout naar BBB Health Boutique in Haarlem. Mijn zwangerschapskilo's verdwijnen heel geleidelijk. Ik zit nu nog 5 kilo boven mijn streefgewicht, dus heb nog even te gaan :). Vandaag ben ik thuis met Louie. In zijn slaapjes beantwoord ik mails, schrijf ik deze blog, probeer ik een korte yoga Youtube practice te doen en ruim ik een beetje het huis op. Vanavond weer vroeg naar bed!
Zaterdag
Vandaag ga ik weer even sporten, een beetje werken, met mijn boys knuffelen en 's avonds ga ik gezellig eten met mijn familie die ik al veel te lang niet gezien heb.

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

3 kristallen om deze volle maan te rocken!

De Maan is, net als de Aarde, een rotsblok, dat zelf geen licht geeft. We zien immers ook geen licht uit de Aarde ontsnappen. De enige reden dat we...

Moeite met inslapen? Eet eens wat vaker pompoen!

Het is vandaag Halloween en ik hou d’r van. Sowieso vind ik het herfstgevoel en de bijbehorende keuken (pompoen, kaneel, chai en ovenschotels) heel...