Hoe cool dat er zoveel vrouwen van zichzelf durven laten horen. Hoe uniek dat we door Instagram ons zo verbonden met elkaar voelen. In de Q & A 's stel ik deze vrouwen aan je voor!
Aukje Peeters is de oprichtster van Bohemian Rebels en gaat deze lente iets tofs doen!
Onder de noemer THE SCHOOL OF LOVE start zij 1 maart met een life-changing on- en offline programma waarbij de focus ligt op authentiek leven: hoe volg je je hart om o.a. een succesvolle soulbusiness te creëren?
Aukje gaat je, met hulp van andere inspirerende vrouwen zoals Nicoline Smalbraak en Simone Levie, laten STRALEN .
Aukje was RYW fan van het eerste uur en ik laat je graag kennismaken met de sprankelende vrouw achter Bohemian Rebels.
Q: Ik doe wat ik doe omdat...
A: ik geloof dat de wereld nog mooier wordt wanneer we ownen wie we zijn, doen wat we hier te doen hebben en liefdevol leiderschap gaan laten zien! Ik geloof dat we allemaal iets prachtigs bij te dragen hebben hier op aarde en dat we daarin veel meer in het licht mogen durven stappen. Met zelfliefde, passie, purpose en plezier! Mijn hart gaat kei hard zingen als ik iemand zie shinen en dat ik dat zelf ook mag doen! Let's rock our authentic powers!
Q:Als ik 's ochtends wakker wordt, dan...
A: pak ik eerst m'n telefoon. Bwhaha. Oeps! Daarna installeer ik mezelf in bed met een grote kop thee, m'n favoriete ontbijt (havermout-a-la-Aukje) en mijn notitieboekje. Ik schrijf op waar ik dankbaar voor ben, wat mijn intentie van de dag is (I'm excited for....) en trek vaak ook een kaartje. Of drie. Of vier. Daarna ga ik lezen, luisteren, schrijven, mediteren: net waar ik zin in heb! De ochtenden probeer ik zoveel mogelijk in mijn eigen bubbel te blijven, omdat ik dan super connected ben met m'n intuïtie en daardoor ook veel creatiekracht voel! Regelmatig werk ik in de ochtend vanuit bed, helemaal in flow!
Q: Ik haal veel inspiratie uit...
A: mensen die durven te stralen. Oprah! Muziek! De natuur! Kids en dieren. Boeken, films. Mooie gesprekken en podcasts. Ik voel me eigenlijk heel vaak geïnspireerd. Het leven an sich is inspirerend!
Q: Dit boek ligt momenteel op mijn nachtkastje...
A: A tribe called bliss van Lori Harder en Rise sister Rise van Rebecca Campbell. Allebei dikke aanraders!
Q: Dit wens ik iedereen toe...
A: Dat ze zichzelf toestemming geven om liefdVOL te STRALEN! Dat ze trouw zijn aan zichzelf en hun grootsheid omarmen, ownen en rocken! Volgens mij wordt je leven en de wereld daar heel veel mooier van!
Meer info over Aukje, Bohemian Rebels & The School of LOVE vind je hier.
Dank Wendy Symons voor deze mooie foto <3

Vind vergelijkbare artikelen

aukje peetersbohemian rebelsinterview

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Groot interview in het jubileum nummer van de Happinez

Zo hey, wat ben ik trots. Ik sta gewoon met mijn verhaal in het jubileum nummer van de Happinez. Heel spannend ook om je verhaal zo te delen. Hebbe...

ROCK YOUR MOTHERHOOD - PODCAST MET CLAIRE VAN DEN HEUVEL

https://open.spotify.com/episode/1jRWijU6AIDwLFNZdQfgtL?si=1fxypT1IQnyD7I8bTY52ag