Ambieer jij financiële onafhankelijkheid? Dan is deze aflevering een must listen voor jou. Ik spreek met Maite Wetters over GELD en hoe geldblokkades gekoppeld zijn aan eigenwaarde. Ik deel ook mijn persoonlijke transformatie naar aanleiding van Money Flows en hoe deze niet alleen mijn money mindset, maar ook mijn liefdesleven blijvend veranderde.

Klik hier voor de training Money Flows (gebruik code moneyflows en bespaar 100 euro)

Klik hier voor Money Flows VIP One Day Retreat

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Hoe je stopt met teveel denken en veel meer energie krijgt

Maar liefst 96% van de RYW community geeft aan veel te veel te denken. En masse zijn we meer in ons hoofd dan in ons lichaam gaan leven. In deze po...

Zo maak je van 2023 jouw beste jaar ooit

In deze podcast hoor je wat het belangrijkste magische ingredient is om van 2023 jouw mooiste jaar ooit te maken! Meer weten over The Selfcare Revo...