Samen leven, samen werken, 2 x verhuizen, een boek schrijven, verbouwen en een jong gezin: de afgelopen 5 jaar waren meer dan intens.
Dat is meer dan ok, want past bij mij: ik zoek graag grenzen op om te groeien:)
Maar natuurlijk was/ is het niet alleen rainbows en unicorns, living life to the fullest betekent ook mindere dagen hebben, hartverscheurende pijn voelen over verlies en stilstaan bij waarom je eigenlijk doet wat je doet. Groeipijn dus.
En die groeipijn kwam tijdens de hitte van de eerste weken van Augustus tot uitbarsting. Eigenlijk was het heel simpel: de balans tussen werk en privé was even helemaal weg. PLUS augustus is meestal een pittige maand voor mij, zoals ik ook uitleg in deze podcast , hitte is pittig voor diegene die makkelijk een vata en/of pitta onbalans hebben (zoals ik).
Vandaar het initiatief voor de 3-daagse Nazomer reset, ik gun niet alleen mezelf, maar ook jou, mentale rust.
Terug naar begin augustus: na een heerlijke korte vakantie in België, kwam ik vol energie thuis, maar al vrij snel liep ik leeg en ging het even helemaal niet lekker. Louie sliep slecht, ik had te hard gewerkt (had naast mijn fulltime werk voor RYW tijd gestopt in een ander bedrijf wat acute hulp nodig had) en door de oververmoeidheid kwam er twijfel en verdriet naar boven. Resultaat: wrijving tussen Clint en mij.
Tijd voor een reset en een blik van buitenaf. Clint en ik boekten een aantal gezamenlijke coachingssessies. De coach legde vrijwel direct de vinger op de zere plek: gebrek aan verbinding plus onverwerkt verdriet vanuit mij resulteerde in elkaar niet begrijpen. Waar ik mij steeds verder terugtrek wanneer ik mij niet lekker voel, voelt Clint dit als afwijzing en daarmee ligt een vicieuze cirkel op de loer. Gelukkig streven Clint en ik beiden altijd naar groei: zakelijk, persoonlijk en binnen onze relatie. De gesprekken hadden direct resultaat en ik vroeg me af waarom we dit niet veel eerder al een keer hadden gedaan. Een dikke vette yeah voor gezamenlijke coaching! Echt, als je twijfelt: doe die investering en verdiep je relatie, het is zo interessant om elkaar op die manier beter te leren kennen.
Gedurende de tweede helft van Augustus focuste Clint en ik ons op samen plezier maken, een koppel zijn, iets wat in de drukte van een jong gezin niet vanzelf gaat. Dus boekten we oppas (iets wat we in de jaren daarvoor eigenlijk bijna nooit deden) gingen we naar de film (Tenet), uit eten en maakten we 's avonds tijd voor een Tantric Lover's Day.
Ik was al langer geïnteresseerd in Tantra (wat vooral gaat over energie en verbinding maken), maar het was er nog niet van gekomen om iets met deze interesse te doen. In de podcast Met Guusje Wannet van Sensual Glow kwamen Tantra en haar Lover's Day ter sprake en nu voelde als een goed moment om 'm te doen.
Wat is het? Tantric Lover's Day bestaat uit 8 online video's waarin Guusje je via verschillende stappen begeleidt naar meer connectie met elkaar. Weer eens wat anders dan een avondje bank hangen:) Naast hele fijne seks, hebben we die avond ook heel hard gelachen. Want ja, verbinding maken, vertragen, geen afleiding hebben en kwetsbaar zijn is ook spannend.
Om de sfeer te verhogen hadden wij heel veel kaarsjes aangestoken, warme kleedjes op de vloer gelegd, de Full Moon spray (bevat de sensuele geur van Ylang Ylang) in de woonkamer gesprayd,  de zwoele stem van Maxwell op de speakers en onze Love Body & Bath Oil (hartopener!) als massage olie.
Beloof je mij dat, nu we weer meer binnen zijn, een avond vrij gaat maken om met je partner te connecten? Met of zonder coaching, Tantra of massage..... Het is altijd een goed idee om elkaar in de ogen te kijken :)
Wel nieuwsgierig naar de full monty? Ik mag je van Guusje 65 euro korting geven op haar Tantric Lover's Day. Gebruik code Rock-your-tantra bij het afrekenen. Hier koop je de video's.
En hier shop je een box vol liefdesverhogende tools.
[mailmunch-form id="944929"]

Vind vergelijkbare artikelen

tantra

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Het helen van je hartchakra tijdens Venus Retrograde

De planeet Venus is genoemd naar de Romeinse Godin van de liefde en schoonheid. Wanneer deze planeet in Retrograde gaat, krijg jij de mogelijkheid ...

Zo gebruik je onze sprays en oliën om je huis te reinigen

Wist je dat je je huis ook energetisch kunt reinigen zodat het (weer) veilig, vertrouwd en licht voelt?Checklist, jouw huis kan een opfrisbeurt geb...