Zo trots als een PAUW ben ik, dat mijn droom werkelijkheid is geworden: mijn boek Rock Your Crystals is daar en ik ben zó blij. Lieve lezer en koper van het boek. Dankjewel. Dankjewel, dankjewel, dankjewel. Ik ben nooit alleen. Jij bent nooit alleen. We doen het SAMEN. De boeklancering bij Delight Yoga op donderdag 25 april in Amsterdam was magisch. Een terugblik!
📷 Wendy Symons Lifestyle Fotografie
rockyourcrystals-ryw
      

Rock Your Crystals nog niet in huis?


Shop 'm hier! 

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Keep Yo' Self grounded: 4x tips om geaard te blijven

En zo gaan we van de stevige energie van Stier, naar de fladderige energie van Tweeling. Deze dagen staan voor transitie. Niet alleen de zon is ver...

Morning Medicine: zo begin je elke dag goed

Al vijftien jaar was het haar aller-, allergrootste droom om in Los Angeles te wonen. En ineens was de kans daar: het was nu of nooit. Op 17 oktobe...