Hoe was je zomer? Genoten van het mooie weer en je vrije tijd? Zijn er, nu je los was van de hectiek van het dagelijkse leven, nog mooie dromen of wensen naar boven gekomen? Hopelijk ben je die nog niet vergeten en lukt het je ze mee te nemen naar het najaar. Bij mij helpt het om een lijstje te maken met mijn intenties (ik heb ze gemaakt met de nieuwe maan van augustus) en deze naast mijn bed te bewaren. Zodra ik eraan denk, kijk ik op het lijstje en begint het weer te leven. Bovendien is het super leuk om te zien (en voelen) dat er al een aantal wensen werkelijkheid zijn geworden.
Naast het maken van een lijstje gebruik ik stenen als reminder. Deze leg ik naast mijn bed, op mijn altaar of draag ik bij me.
Dit zijn de stenen die passen bij de frisse september zo-ga-ik-het-doen vibe!
Citrien - de kleur is die van de zon en staat daarom niet voor niets symbool voor energie, overvloed, creativiteit en geluk. Dit is de steen die je helpt dromen waar te maken. Ideaal voor dromers met een overvloed aan wilde plannen waarbij het daadwerkelijk uitvoeren nooit lijkt te lukken.  Probeer de volgende meditatie dagelijks te doen:
Houd een stuk citrien in je hand, stel je een specifiek doel voor en plaats deze in een doorzichtige ballon voor je. Beeld je dan in dat er gouden energie uit de citrien komt die de kleur van de ballon verandert in vurig oranje. Laat de ballon nu opstijgen naar de zon en voel die warme DOE energie door je lijf gaan.
Oranje calciet - oranje is een POWER kleur. Deze steen is perfect om bij je te dragen tijdens nieuwe avonturen. Oranje calciet zet in beweging, geeft energie en maakt vrolijk.
Honing Calciet - versterkt de wilskracht. Heb je het idee dat je vastzit en kan je wel een extra boost gebruiken? Leg dan dagelijks een stuk calciet net boven je navel en beeld je in dat er van binnen een vuurtje brandt wat je zelf harder kunt laten branden.
Zwarte toermalijn - biedt bescherming voor prikkels van buitenaf en werkt aardend. De omschakeling van natuur naar weer kantoor kan zorgen dat je snel overprikkeld raakt waardoor je sneller moe bent. Draag een kleine toermalijn bij je om dichtbij je eigen energie te blijven of plaats voor een goede nachtrust een groter stuk aan het voeteneind van je bed.
En vergeet niet 1x per maand je stenen te reinigen met bijvoorbeeld de Energizing Spray.
[mailmunch-form id="615805"]

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Zet je angst om in kracht!

Ik heb gemerkt dat angst de grootste drijfveer is om iets niet te doen. Dat kan in het groot, bijvoorbeeld angst om voor jezelf te beginnen vanwege...

25 september 2018

Vannacht is de maan weer op z’n volst. Deze keer staat ie in het sterrenbeeld Ram.Energie bouwt zich gedurende de maand op en aan het eind van de c...