Eén van de meestgestelde vragen die ik via mijn insta account krijg is die van Retreat tips. Naast dat ik zelf retreats host, verwen ik mezelf ook regelmatig met vrije dagen waarin ik kan opladen zodat ik het maximale uit het leven kan blijven halen. Wellicht is dat direct ook het antwoord op die andere meestgestelde vraag: hoe doe jij het toch allemaal? Het meest simpele antwoord is deze - mijn energie is mijn prioriteit en daar investeer ik dagelijks in, van kleine rituelen tot coachingssessies en retreats. In dit lijstje vind je 8 retreatadressen die je nu meteen wilt boeken. 

Mandali

Altijd wanneer ik op mijn insta account vraag om retreattips krijg ik Mandali door. Zelf ben ik er nog nooit geweest. Ik wil wel naar de plek, maar het programma aanbod biedt voor mij niet de verdieping die ik zoek. Waarom staat ie dan toch in het lijstje? Omdat ik er zelf absoluut een keer heen ga. Waarschijnlijk boek ik dan 'gewoon' de drie dagen Mandali experience, zonder vast programma, maar met yoga en massage. 

Bekijk Mandali hier.

Yoga & Reiki

Tijdens deze week helpen Lotje en Neel je niet alleen volledig tot rust te komen, maar leer je ook hoe je zelf met Reiki werkt. Ik heb al diverse retreats en sessies bij Neel gevolgd en ben razend enthousiast. 

Bekijk het retreat hier. 

Inner Peace Retreat

Vorig jaar hostte ik dit retreat samen met Lotte en het was fantastisch. De plek, het eten, de yoga, de workshops. Alles is fijn. 

Bekijk het retreat hier. 

Novanta

Hier ben ik nog nooit geweest, maar ik hoorde om mij heen erg enthousiaste verhalen. De plek schijnt fantastisch te zijn. In juni staat er een retreat op de planning wat volgens mij erg toegankelijk is voor als dit je eerste keer op retreat is. 

Oohm

Al mijn dayretreats host ik bij Oohm in Vogelenzang. Een heerlijke plek, middenin de natuur waardoor je dichtbij huis toch écht even in een andere wereld stapt. Na een dayretreat voel je je als herboren. 

Agenda Dayretreats Lente 2023

19/3 Truffle & Cacao Ceremony

20/3 Awaken, Spring Equinox inclusief netwerklunch, luxe goodiebag en 21-daagse Liver Cleanse

25/3 The Wild Woman

14/4 Opstellingsdag door vrouwen voor vrouwen

10/5 The Paris Edition

Retreat Yourself At Home

In mijn boek Rock Your Oils vind je selfcare tips en rituelen om in je dagelijkse leven meer rust, liefde en energie te vinden. Bestel jouw exemplaar hier. 

 

 

Vind vergelijkbare artikelen

ayurvedadetoxretreatsselfcare

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Women's Dayretreat: Deep Dive Into The Heart - Womb connection

Deep Dive Into The Heart - Womb Connection Day retreat 19/3/2023 10:00 uur Never was there a more idyllic moment to intimately gather and dive deep...

Nourish Yourself Retreat Mei 2023

Exclusief en kleinschalig Selfcare retreat voor vrouwelijke leiders in een prachtig groene vallei in de Bourgogne, Frankrijk Zondag 21-05 t/m Zater...