Ik wilde het allerbeste voor mijn zoon Fitz en besloot uit mijn comfortzone te stappen: beste beslissing EVER!

8 jaar geleden gingen de vader van Fitz en ik uit elkaar en nam ik het levensveranderende besluit om voor mezelf te kiezen. 

Ik vond het doodeng want ik had pas daarvoor ontdekt dat ik mijn hele leven voelen uit de weg was gegaan. 

De catalysator om mijn angsten onder ogen te zien was Fitz. Want hoe kon ik in verbinding zijn met mijn zoon en hem liefde geven als ik zo uit verbinding was met mezelf? Het voelde alsof ik te weinig liefde had voor ons allebei en daarom ging ik op zoek. 

Op zoek naar de liefde vanuit de pure moederliefde. 

Ik was het zo zat om mijn perfectionistische zelf en beperkende overtuigingen leidend te laten zijn. Ik wilde leven. Écht leven. In vrijheid. 

Nu moet je weten dat toen ik moeder werd mijn innercriticus er nog een schepje bovenop had gedaan: alles moest perfect zijn en ik verwachtte van mezelf dat ik meteen een moeder was. 

Fitz mocht geen suiker en ik was spastisch met eten voor hem, zijn slaapjes en ga zo maar door. Op elke slak legde ik zout. 

Lang verhaal kort: ik was geen relaxte moeder en oververmoeid. Mijn mentale gezondheid was dramatisch, mijn hormonale balans ver te zoeken en ik voelde me continu ontzettend schuldig naar Fitz toe. Schuld maakt moe en weegt zwaar op je schouders. 

Misschien herken je die zwaarte wel. Of het onrustige gevoel dat je altijd iets 'moet' van jezelf. 

Niet relaxed voor jou en ook niet voor je kids. Die leren immers van JOU! 

Ik nam de beslissing het anders te doen. Ik wilde het loslaten en opnieuw beginnen. Ik was er klaar voor. 

De wereld die toen voor mij openging was magisch. Zo magisch dat ik besloot mijn beroep ervan te maken - de kracht die ik voelde door de regie terug te pakken wilde ik met zoveel mogelijk vrouwen delen. Selfcare IS leiderschap en vormt het basis principe van Rock Your World. 

Ik gun jou het kado van zelf aan het roer van je leven staan ook zo ontzettend hard.  

Naast de prachtige selfcare producten die wij verkopen en met de grootste liefde zelf produceren of selecteren, bieden wij ook online programma's om je te ondersteunen in die prachtige deep dive in jezelf. 

Zo krijg je zonder de diepte investering in mijn 1:1 trajecten te maken, toch de kans om met mij te werken. 

Emotionele blokkades doorbreken plus de relatie tussen voeding en gedachtes

Mijn nieuwste aanbod is speciaal voor alle moeders die emotionele blokkades en patronen willen doorbreken zodat ze deze niet doorgeven aan hun kids.

In The Empowered Mother deel ik 5 sleutels met je tot Empowered Motherhood, de 5 inzichten die mijn leven hebben veranderd en hopelijk ook die van jou (en je kids!).

Mijn methode is uniek vanwege een holistische aanpak. In mijn succesformule help ik je je mother mindset te herprogrammeren door lichaamsgericht te werken, via voeding & lifestyle, én door het opsporen plus loslaten van emotionele blokkades. 

Wat jij eet worden jouw gedachtes en andersom. De negatieve emoties die jij uit het verleden vasthoudt worden jouw dagelijkse realiteit en beïnvloeden jouw moederschap. 

Let's expand that Mother Mindset!

Het is tijd om samen op reis te gaan, badass beslissingen te maken, voor jezelf te kiezen, selfcare en (mental) wellbeing tot prioriteit te maken en je mother mindset te herprogrammeren én expanden. 

Ben jij klaar om de 5 sleutels naar empowered motherhood te ontvangen? Wil jij oude patronen doorbreken zodat je ze niet doorgeeft aan je kids? En ben jij superbenieuwd hoe wat jij eet jouw gedachtes worden? 

Hier meld je je aan voor The Empowered Mother. 

Vind vergelijkbare artikelen

kinderenmoederselfcare

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

3 simpele manieren om zelfliefde bij je kids te vergroten

We willen allemaal het allerbeste voor onze kids en natuurlijk zien we graag dat onze kinderen zich geliefd en vol zelfvertrouwen voelen. Hierbij 3...