Op 21 september begint officieel de herfst, in het engels noemen ze dit met zo'n mooi woord fall equinox. Een verandering in het seizoen voelt altijd als een nieuwe start, een mooi moment om je gezondheid weer bovenaan je prioriteitenlijstje te zetten.
Zelf voel ik nog steeds de drukte van de zomer in mijn lijf en geest en ik weet dat ik, nu de herfst eraan komt, een stapje extra kan zetten als het gaat om selfcare (ja, ook ik heb dat nodig :)).

DOE JE MET MIJ MEE? #7dayselfcarechallenge


In Ayurveda relateert men de herfst aan de Vata Dosha. Deze dosha uit balans creëert o.a.:
een droge huid
een onrustig hoofd
pijn in de onderrug
verstopping
angst
onzekerheid
In deze 7 day selfcare challenge wil ik je iedere dag een tip geven om deze onbalans te voorkomen of te corrigeren.
Ik weet als geen ander dat er een groot verschil is tussen WETEN wat goed voor je is en DOEN wat goed voor je is. Daarom heb ik het zo simpel mogelijk voor je gemaakt: ik ga de tips opnemen zodat je het audio fragment kunt luisteren als je onderweg bent. Naast de dagelijkse tip, stuur ik je ook iedere dag (per e-mail) een 5 minuten meditatie die je direct in de ochtend kunt luisteren om zo energiek en gemotiveerd aan de dag te beginnen.
Uiteraard neem ik in de dagelijkse tip Astrologie, de Maanstand, Ayurveda, een passend kristal en/ of etherische olie mee. Ik begrijp ook dat je het druk hebt, dus ik probeer het zo laagdrempelig en gemakkelijk mogelijk voor je te maken!
Dit zijn de thema's.
DAG 1 - Rock Your Energy - zo voorkom je vermoeidheid
DAG 2 - Rock Yourself - zo krijg je meer zelfvertrouwen
DAG 3 - Rock Your Night - zo creëer je een optimale nachtrust
DAG 4 - Rock Your Home - zo belangrijk is een thuis
DAG 5 - Rock Your Mind - zo laat je stress los
DAG 6 - Rock Your Mood - zo houd je je hormoonhuishouding in balans
DAG 7 - SURPRISE!

De 7-day selfcare challenge start op maandagochtend 16 september - te gek als je 'm samen kan doen met een vriendin! #spreadthecare #7dayselfcarechallenge


[mailmunch-form id="819451"]

Deze artikelen vind je misschien ook interessant

Hier vind je Rock Your World deze herfst!

Klik op het event voor meer info of  vind meer info onder het event!20-9 Rock Your Energy - 5 x bootcamptraining in Haarlem + 1 x selfcare energy w...

7-day Selfcare Challenge: de partners!

WINACTIES, ONDER DE DEELNEMERS VERLOTEN WE:1 x Holy Happy Belly (Ayurvedische kookboek!)1 x Chaga Mushroom Powder van Mush (boost je immuunsyst...